• Wij zijn de leukste en beste popschool van de Achterhoek”, was een van de eerste uitspraken die eigenaar Tom van den Heuvel van Popschool Drums and Dance uit Eibergen deed bij de kennismaking met FC Eibergen. “Dat past dan uitstekend bij FC Eibergen, want wij zijn de leukste voetbalclub uit de regio” pareerde Joost Baak van de sponsorcommissie direct.

    Daar waar Popschool D&D tot vorig seizoen de JO9-1 als team voorzag van een sponsorpakket, is er nu in lijn met het nieuwe sponsor- en kledingbeleid gekozen de gehele leeftijdscategorie JO9 te sponsoren. Alle teams in deze categorie lopen vanaf begin dit seizoen in nieuwe wedstrijdkleding met een gave opdruk van Popschool D&D.

    “Ik vind ontwikkeling van een kind persoonlijk erg belangrijk. Ontwikkelen doe je op vele vlakken. Wij stimuleren de muzikale en sociale ontwikkeling binnen onze Popschool en daarom vind ik het bijzonder mooi dat wij ook ons steentje kunnen bijdragen aan de sportieve en lichamelijke ontwikkeling van het kind bij FC Eibergen” aldus Tom van den Heuvel. “Daarnaast is het uiteraard ook leuk en goed om de maatschappelijke rol van FC Eibergen te ondersteunen. Als fanatiek  voetballiefhebber vind ik het dan ook gaaf dat mijn leerlingen trots zijn het shirt van onze Popschool te dragen”.

    Joost Baak van onze sponsorcommissie heeft Tom een ingelijst shirt en een boeket bloemen overhandigd als blijk van dank voor de samenwerking.