Download nu onze app in de appstore of playstore

Persoonlijk: Tamo Vogel

Persoonlijk

Voor iedere thuiswedstrijd van onze 1e elftal een vraaggesprek met een van de spelers van de selectiegroep (of begeleiders). Over wat hem bezighoudt, zijn favorieten en voorkeuren.

Aanstaande zondag 28 oktober speelt het 1e elftal de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen FC Aramea uit Enschede(aanvang 14.00 uur) Deze week stellen wij voor de aanvoerder van het eerste.

Naam: Tamo Vogel
Geboren: 10-11-1986 in Enschede
Beroep: ploegleider van brandweer Deventer
Waar gevoetbald bij FC Eibergen: begonnen in de E-tjes, daarna de selectie-elftallen doorlopen. Bij de senioren in het 2e en het 1e gevoetbald.
Positie in het elftal: wisselend over de verdedigende posities. Meestal rechtsback.
Hoogtepunt (persoonlijk in het voetbal): als team het kampioenschap in A1 en diverse keren het behalen van nacompetitie voor promotie bij de senioren. Persoonlijk het aanvoerder mogen zijn van het eerste elftal.
FC Eibergen: mooie club met fantastische accommodatie. Een club waar aan de ambitie wordt gewerkt maar daarbij ook aan iedereen plek biedt om de sport uit te kunnen oefenen.
Vrijwilligers bij de voetbalclub: onmisbaar. Zonder vrijwilligers kan je de club niet draaiende houden. Hoe groot of klein de inzet ook, samen moeten we het doen. Top!
TV: Netflix (narcos, ozark, fargo) en natuurlijk sport.
Muziek: echt van alles. Artiesten die je wat vaker in mijn playlistziet zijn Coldplay, Armin van Buuren en Seeb.
Mooiste plekje in Eibergen: brandweerkazerne 😉.De omgeving bij de Mallumse Molen/ Muldershuis.
Slechtste eigenschap: slordig
Idool/beste speler: één van de beste spelers vind ik Griezmann. Op de Nederlandse velden denk ik dat Lozano op dit moment de beste speler is.
Mooiste stadion in Nederland: volgens mijn collega’s waarschijnlijk de Adelaarshorst, maar ik kies toch voor De Kuip.
Oranje: gaat weer de goede kant op; met de nieuwe lichting kunnen ze toewerken naar deelname aan het EK en het neerzetten van goede prestaties in komende jaren.
Wat vond je van de WK: vrij matig. Eigenlijk wordt het pas na de groepsfase interessant. Zonder deelname van Nederland toch minder beleefd.
Kampioen Eredivisie: PSV
Kampioen Keuken Kampioen Divisie: Go Ahead Eagles
Doelen dit seizoen: Goede klassering in de competitie neerzetten. Daarnaast is het belangrijk om met dit team te groeien en stappen te maken.