Download nu onze app in de appstore of playstore

Oud-Eibergen tegen Neede All Stars

Zondag 2 juli om 14.30 uur is de afscheidswedstrijd van Rob Brendel bij Sportclub Neede. Na 19 jaar stopt Brendel bij het 1e elftal en hiervoor is Eibergen uitgenodigd om tegen Neede All Stars te spelen.

Oud-Eibergen, oftewel ‘Lucky Eibergen’, heeft een team samengesteld vol met coryfeeën van vroeger aangevuld met enkele spelers die afgelopen seizoen nog op het hoogste niveau van Eibergen actief waren. Een karrenvracht herinneringen aan het vlaggenschip van Sportclub en FC Eibergen van de voorbije decennia zal zijn opwachting maken in Neede op Sportpark ‘t Haantje.

Neede – Eibergen stond de voorbije jaren niet meer op het programma. Het is hiermee niet alleen een mooi affiche voor de afscheidswedstrijd, maar ook een weerzien van vele oude bekenden bij Lucky Eibergen die voor het eerst sinds lange tijd weer de voetbalschoenen aantrekken.

De gehele selectie van Lucky Eibergen:
André Lansink, Anton Wolterink, Bjorn Reinders, Dave Visser, Frank Verdaasdonk, Henk Wissink, Jan Willem Kluivers, Jarno Meijer, Joost de Boer, Jos Derksen, Jurre van Ruth, Maarten Teutelink, Maico Lansink, Maikel Huurneman, Marcel Wissink, Marco van der Woude, Martin Penterman, Michel Wielens, Patrick Michorius, Peter Alferink, Ramon Vrieze, Rick Huurneman, Rob Simmelink, Robert Woeltjes, Tim Oortwijn en Wouter Verdaasdonk.