Download nu onze app in de appstore of playstore

Opfriscursus V.T.O.N. (Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland)

De VTON commissie wil jullie, bij deze, uitnodigen voor een “Opfriscursus” VTON. Het leek ons zinvol om dit tijdens dit seizoen nog een keer weer te herhalen.

Carlo Kastermans van VTON Nederland zal deze avond gaan verzorgen. De opfriscursus is vastgesteld op dinsdag 29 januari van 19.00 tot 20.30 uur. Het eerste gedeelte van ongeveer 30 minuten zal plaats vinden in de kantine van FCE. Daarna zal een demo van ongeveer 45 minuten volgen op het veld.

Na afloop van de demo door Carlo Kastermans zal er door de docenten van SFB (Sport Federatie Berkelland), Wout Klein Goldewijk en Waldo Rhebergen, nog een theorie gedeelte worden verzorgt die gaat over trainingen en de omgang met jongeren in het algemeen.

Om alle trainers in de gelegenheid te stellen om deze cursus bij te wonen hebben we besloten om de trainingen die voor deze avond zijn vastgesteld te laten vervallen.

We willen alle trainers die maar iets doen voor FCE vragen om gehoor te geven aan deze oproep. Immers alle jeugdleden zijn erbij gebaat om een goed verzorgde training voorgeschoteld te krijgen van ons trainingscorps.

Je hoeft je niet op te geven, want we gaan er gewoon vanuit dat een ieder die onze jeugdleden een warm hart toedraagt, hierbij aanwezig zal zijn.

De Commissie VTON