• Radio Obbink is in 1934 opgericht door Gerrit Obbink. Hij verkocht toentertijd verkocht radio’s met de bakfiets. In de loop der tijd is er flink uitgebreid. Inmiddels zijn er 8 winkels, waaronder de in 2001 opgerichte winkel in Eibergen.

   

  In de winkels treffen klanten een groot assortiment aan; van tv's, audioapparatuur tot witgoed en klein-huishoudelijke apparaten. Best uniek te noemen is dat Obbink naast de winkels ook een eigen service- en reparatieafdeling heeft.

   

  De samenwerking met FC Eibergen bestaat al jaren. Obbink heeft haar naam verbonden aan de spelers in de jongste leeftijdscategorie, vroeger ook wel de F-jes genoemd. Binnen FC Eibergen noemen wij deze groep al jaren de Obbink Cup. Wekelijks strijden zij op onze GrandPlaza Arena in stoere tenues van landenteams om de fel begeerde Obbink Cup. Wie er zaterdags met de cup met de grote oren van doorgaat is altijd weer een verrassing.

   

  Obbink heeft recent haar samenwerking met FC Eibergen verlengd met een periode van 4 jaar. Aan het hoofdveld prijkt een mooi reclamebord en het bedrijfslogo is ook te zien op het reclamedoek naast de tribune. Vanaf aankomend seizoen zal ook de JO7-jeugd in wedstrijdkleding van Obbink op het veld verschijnen. Maar daarover later nog meer.

   

  Reden genoeg om Bart Heesen en zijn team van Obbink Eibergen als blijk van waardering een bloemetje te overhandigen en ook de partnerplaquette van FC Eibergen.

   

  Obbink bedankt!