Download nu onze app in de appstore of playstore

Nieuwsbrief “Vrienden van FC Eibergen”

NIEUWSBRIEF NR. 1, SEPTEMBER 2017

Voor je ligt de eerste nieuwsbrief van de Club van 100 ‘nieuwe stijl’, die voortaan door het leven gaat als ‘Vrienden van FC Eibergen’ en als motto heeft: ‘Veur mekare!’ In deze nieuwsbrief – die ongeveer eens per kwartaal verschijnt – zul je allerlei nieuwtjes, al eerder gepubliceerde informatie (reminders) en andere wetenswaardigheden aantreffen. Veel leesplezier!

 

LEDENAANTAL

Mede door de inzet van diverse leden van de Vrienden van FC Eibergen is het ledenaantal van onze ‘club’ de afgelopen weken gestegen naar 53. Nieuwe leden die we onlangs hebben mogen begroeten zijn: Robin Klein Gunnewiek, Daan Voortman, Tonny Maarse, Bas Huisjes, RR Omgevingsbeheer (Ronnie Ruesink), Dave Visser, Tim Pelle, Jan Bussink, Harrie Alferdinck, Maria Klein Holkenborg, Helène Schilderinck, Harrie Rothman en Henk Sigger.

We hopen nog in het jubileumjaar – dat vlak voor onze deur staat – door te groeien naar het bijna magische aantal van 100 leden.

 

PRESENTATIE

Op donderdag 14 september om 21.00 uur geeft FC Eibergen onder het motto ‘De Vis moet zwemmen’ de aftrap van het jaar waarin honderd jaar voetbal in Eibergen wordt gevierd. Tevens zullen De Vrienden van FC Eibergen dan hun plannen voor de komende tijd ontvouwen. Ook wordt er op die avond het nieuwe naambord onthuld. Belangrijk (!): voorafgaande, om 19.30 uur, is er een extra ledenvergadering van ‘De Vrienden’. De agenda is inmiddels naar alle leden verstuurd.

 

GEZELLIGHEID ROND EERSTE COMPETITIEWEDSTRIJD FC EIBERGEN 1

Waar het bij FC Eibergen natuurlijk allemaal om draait is het spelletje met de bal. Waarbij het eerste zondagelftal ons vlaggenschip is. Het team – uitkomend in de vierde klasse C – speelt zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2017-2018 op zaterdag 23 september om 17.00 uur op sportpark De Bijenkamp. Tegenstander is dan SVGG uit Megchelen.

Alle leden van De Vrienden van FC Eibergen hebben bij dit duel gratis toegang. In de rust staat er voor jou als lid een kopje koffie klaar in de bestuurskamer.

Na het laatste fluitsignaal ben je uitgenodigd om samen na te praten en kosteloos een drankje te nuttigen. De gezelligheid dient immers hoog in het vaandel te staan en we hopen dan ook zo veel mogelijk leden te mogen begroeten!

 

VEUR MEKARE!