Download nu onze app in de appstore of playstore

Nieuwsbrief december Vrienden van FC Eibergen

NIEUWSBRIEF NR. 2, DECEMBER 2017 – Terwijl deze nieuwsbrief geschreven wordt ligt er een dik pak sneeuw buiten en afgelopen zondag werd zelfs het hele competitieprogramma door de KNVB voor het district Oost geannuleerd. De sinterklaas pakjes zijn inmiddels al lang uitgepakt en bij velen zal inmiddels de kerstboom zijn lichtgloed weer doen verspreiden. FC Eibergen heeft zich in de afgelopen weken opgewerkt tot één van de toppers van 4C en dat is op zijn minst een pluim waard!

LEDENAANTAL
Waar we minstens zo verheugd over zijn is het ledenaantal van De Vrienden van FC Eibergen. Want momenteel staat de teller al op 82 (bij de vorige nieuwsbrief van september telden we 53 leden). De doelstelling om in het jubileumjaar 2018 het bijna magische aantal van 100 te halen, lijkt dan ook niet bepaald onrealistisch. Aan de lijst hebben we onlangs de volgende personen als ‘vriend’ kunnen toevoegen: Tonnie Vrieze, Eric Jan Wolsink, Paul Scholtenlo, Gerard ter Woord, Bennie Schot en Gerard Oortwijn. Allen welkom! Uiteraard hopen we dat de huidige leden ook actief willen blijven in het werven van nieuwe leden. Alleen samen kunnen we ons doel bereiken.

DECEMBER: ACTIEMAAND!
Let op! Als een soort kerst presentje hebben De Vrienden van FC Eibergen een aanbieding voor elk nieuw lid. Als je nog deze maand (vóór Oudejaarsdag) lid wordt dan betaal je tot en met 30 juni geen 50 euro contributie, maar slechts 25 euro. Liefst 50 procent korting dus! Als dat geen aanleiding is om je als lid op te geven …

LAATSTE TRAININGSAVOND
Komende donderdag wordt de laatste trainingsavond van het jaar 2017 gehouden. Traditioneel is er dan weer een overheerlijk winterbuffet na afloop van de trainingen. Exclusief je bestelde consumpties zijn er geen kosten aan verbonden. Om enig inzicht te krijgen in hoeveel mensen er komen zou het prettig zijn als je je vooraf nog snel als lid van ‘De Vrienden’ voor dit evenement opgeeft bij Hendrik Jan Pelle, e-mail h.pelle3@chello.nl.

NIEUWJAARSBORREL
Op zaterdag 6 januari openen we het nieuwe jaar met de traditionele nieuwjaarsreceptie, waarbij uiteraard een hapje en een drankje niet ontbreken. Leden van ‘De Vrienden’ krijgen een gratis consumptie aangeboden. De middag begint om 13.30 uur met een wedstrijd van 2 keer 30 minuten tussen de laatste teams van Sportclub Eibergen en SSSE van vóór de fusie. Tegelijkertijd is er dan in kantine De Eibarg weer een kaarttoernooi. Het officiële gedeelte begint om 15.30 uur. Hierin wordt onder anderen ‘de vrijwilliger van het afgelopen jaar’ en de winnaar van de ‘aanmoedigingsprijs’ bekendgemaakt. Gezelligheid gegarandeerd!

WEDSTRIJDEN FC EIBERGEN 1
IJs en weder dienende speelt FC Eibergen 1 zondag om 14.00 uur zijn laatste (uit)wedstrijd van voor de winterstop. Tegenstander is dan GWVV in en uit Varsselder. Voor de supporters die dit duel willen zien – en dit geldt zeker voor ‘De Vrienden’ – is het wellicht handig om vooraf te bekijken of er met elkaar mee gereden kan worden. Gezelliger, goedkoper en beter voor het milieu! De tegenstander in de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar is Dinxperlo. De datum is zondag 28 januari en er wordt om 14.00 uur op De Bijenkamp afgetrapt. Uiteraard zijn er ook enkele oefenwedstrijden in de winterstop. Op dit moment staan deze duels op het programma: zondag 14 januari om 11.00 uur thuis tegen derdeklasser WVV’34 uit Hengevelde en zondag 21 januari eveneens om 11.00 uur thuis tegen vierdeklasser Rood Zwart uit Delden. Steun onze jongens en kom een kijkje nemen!

EEN GOED UITEINDE!
Rest ons niets anders dan iedereen te bedanken die zich in het afgelopen jaar heeft ingezet voor onze mooie club. We wensen iedereen prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling toe en we hopen dat 2018 voor alle (ere-)leden en/of andere vrijwilligers, sponsors, supporters en overige belangstellenden een goed, gelukkig, sportief en vooral gezond jaar mag worden!

VEUR MEKARE!