• Beste (ere) leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren,

  Na een in alle opzichten mooie start van het nieuwe seizoen met weer volop sfeer langs het veld en ook weer volop gezelligheid in onze kantine met veel ''neuln en  dramm'm'', worden we door een nieuwe coronavariant weer met de voeten terug op aarde gezet. Na de persconferentie van dinsdagavond was er nog een kleine hoop dat we toch nog open konden blijven, maar de persconferentie van zaterdagavond was helder en duidelijk. 

  Dit betekent dat ook de nieuwjaarsreceptie niet doorgaat. Een hoogtepunt tijdens de nieuwjaarsreceptie is de bekendmaking van de vrijwilliger van het jaar en de aanmoedigingsprijs voor een jeugdvrijwilliger. Een traditie die we natuurlijk in ere willen houden.

  We gaan als bestuur dan ook nadenken op welk moment en in welke vorm we, zodra het kan en mag, alsnog een gezellig alles in 1 feest/receptie kunnen houden. Wordt vervolgd.

  Namens het bestuur wensen wij alle (ere)leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren hele fijne kerstdagen en mooie jaarwisseling en veel gezondheid en geluk voor 2022.

  Blijf gezond, pas goed op jezelf en kijk in deze dagen extra om naar de mensen om je heen.

  Bestuur FC Eibergen