Download nu onze app in de appstore of playstore

Nieuwe indeling 2020/2021

Indelingen seizoen 2020/2021

In deze bijzondere tijd, waarbij er nog volop onzekerheden zijn over het komend seizoen willen we ons toch voorbereid hebben op de aanvang. Hoe dit er qua trainen en wedstrijden uit gaat zien zullen we zo snel als er duidelijkheid is kenbaar maken.

Met nog meer nadruk dan in voorgaande jaren willen we uitdrukkelijk stellen dat de indelingen zoals we deze nu publiceren voorlopig zijn.

De indelingen die we onderstaand bekend maken zijn voor de jongens teams t/m o19. De meiden en de senioren teams volgen deze week. Bij de meiden/dames hebben we een behoorlijk aantal nieuwe aanmeldingen gekregen waar we natuurlijk erg blij mee zijn. Gevolg is daarbij wel dat de indeling opnieuw moeten doen omdat er een team bij gaat komen.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over de indelingen dan kan dat alleen via de mail op hoofdopleiding@fceibergen.nl. Via dat mail adres komen de vragen bij de juiste mensen terecht en ontvang je zsm antwoord.

In de komende tijd zullen we de trainers/leiders bij de teams gaan zoeken. Voor een aantal teams hebben we dit inmiddels voor elkaar, voor een aantal teams ook nog niet. Hier komen we zo snel mogelijk op terug. Ben/ken je liefhebbers, dan horen we uiteraard graag op hetzelfde mailadres.

We wensen jullie nog veel plezier in de trainingen in de komende weken en daarna uiteraard een hele fijne vakantie!

FCE spelerslijsten per letter 2020-2021

indeling dames en meiden 2020 2021