Download nu onze app in de appstore of playstore

NIEUW – De FC Eibergen Webshop!

Vanaf nu is het mogelijk om het jubileumboek over 100 jaar voetbal in Eibergen in de voorinschrijving te bestellen!

Op deze website is een webshop opgenomen waarin het boek te bestellen is. Via de homepagina kunt u op twee manieren terecht komen in de bestel omgeving, door rechtsboven op de knop te klikken gaat u direct naar de webshop, onder de kalender is dit eveneens mogelijk. Deze webshop werkt het zelfde als iedere andere. De kosten voor het jubileumboek bedragen €12,50, de betaling kan worden gedaan via een veilige iDeal betaling in de webshop. U kunt kiezen om het boek af te halen in de kantine of thuis te laten bezorgen tegen een meerprijs van €4,95.

Het boek is af te halen (en ter plekke te koop tegen contante betaling) in de kantine vanaf zaterdag 28 april (donderdag 26 april voor genodigden jubileumreceptie). Daarna elke maandag t/m donderdag 19:00 – 21:00 uur in de kantine.

> DIRECT NAAR DE WEBSHOP! <

 

Doordat de samenstelling volledig door vrijwilligers is ingevuld zijn is het mogelijk om het 159 tellende pagina’s boek met vele foto’s voor deze scherpe prijs te kunnen aanbieden.

Dit jubileumboek verschijnt ter gelegenheid van een eeuw voetbal in Eibergen en wordt gepresenteerd tijdens de jubileumreceptie op 26 april 2018. Het betreft tevens een thema-uitgave van de Historische Kring Eibergen, die in samenwerking met FC Eibergen tot stand is gekomen. In dit 159 pagina tellende boek lees je over prestaties, strijd, verbondenheid en clubliefde.

*Wanneer er problemen zijn met bestellen graag contact opnemen met de webmaster, webmaster@fceibergen.nl