• ⚠️ Needseweg afgesloten 2 t/m 23 april! ⚠️
  Kom met de fiets door de tunnel (!) naar de Bijenkamp want van 2 t/m 23 april is de Needseweg voor auto en fietsverkeer afgesloten ivm werkzaamheden aan de bekabeling van Liander.
  Mocht je toch met de auto naar de Bijenkamp komen dan is de route langs de watertoren via de Tosvelweg (voorheen Munsterdijk) beschikbaar.
  Voor onze bezoekers is de bebording in de omgeving aangepast en wordt de omleidingsroute weergegeven.
  Hieronder de tekst zoals gecommuniceerd door de Gemeente Berkelland:
  Netbeheerder Liander legt in de gemeente Berkelland een 20 kV-leiding aan. In de periode van 2 april tot en met 23 april is daarom de Needseweg tussen de Wolinkweg en de Haaksbergseweg in Eibergen afgesloten voor het fiets- en autoverkeer. Direct aanwonenden, lijnbussen, afvalinzamelaar en de nood- en hulpdiensten kunnen in deze periode wel gebruik maken van de Needseweg.
  Voor het autoverkeer tussen Eibergen en Neede geldt een omleidingsroute via de Haaksbergseweg en N315. Voor fietsers en voetgangers tussen Neede en Eibergen geldt een omleidingsroute via de Leugemorsweg en de fietsbaan.
  Sportpark De Bijenkamp
  Voetgangers en fietsers kunnen sportpark De Bijenkamp bereiken via de fietstunnel onder de nieuwe N18, de tunnel onder de Needseweg of via de Tosveldweg/ Rietmolenseweg. Bezoekers per auto kunnen sportpark De Bijenkamp bereiken via de route Haaksbergseweg – Tosveldweg – Rietmolenseweg
  Meer informatie is te lezen op www.liander.nl/regio’s/gelderland/eibergen