Download nu onze app in de appstore of playstore

Najaarsronde 2019-2020 van het 7 tegen 7 nagenoeg afgerond

De teams in de najaarsronde van het 7 tegen 7 op de vrijdagavond zijn nagenoeg allemaal klaar met hun speelrondes. Alleen de dames moeten vrijdag 15 november nog een keer in actie komen.

Dit najaar waren met name de 35+ teams erg succesvol. Maar liefst 4 van de 5 teams trokken aan het langste eind. 35+1; 35+2; 35+3 en 35+5 konden de kampioensvlag hijsen.
Voor 35+3 spande het er nog even om, omdat het team in aanloop naar de laatste speelavond met veel afzeggingen en blessures te maken had. Gelukkig kon men toch nog op de laatste speelavond, nota bene op 1 november thuis op de Bijenkamp, deelnemen en voldoende punten behalen om als eerste in de poule te eindigen.

Waar 35+1 en 35+2 al eerder in oktober de poule winnend konden afsluiten, was 35+5, het team van captain Peter Diepemaat, pas vrijdag 8 november aan de beurt. Uiteindelijk behaalden ook zij met ruime puntenafstand het kampioenschap.

Het 45+ team van de heren en de dames 25+ waren dit najaar minder succesvol. Soms werd maar nipt verloren of werden er nog wel gelijke spelen behaald, maar dit resulteerde er uiteindelijk toch in dat zij dit najaar onderaan in hun poule eindigden.

De teams hebben alle met veel plezier deelgenomen op de resp. 4 of 5 speelavonden die ze moesten aantreden. Hopelijk kunnen ze in de komende voorjaarsronde ook weer de nodige successen boeken. Wel zijn er een paar teams bij die, qua aantal spelers, versterking kunnen gebruiken.

Het was wel een enkele keren harken, om vanwege werk en blessures, op vrijdagavond het benodigde 7-tal op het veld te krijgen.
Met name 45+; 35+3 en 35+4 kunnen nog wel een paar extra mensen gebruiken. Dus wie nog interesse heeft kan zich hiervoor aanmelden via het aanmeldformulier op de website bij de ledenadministratie.

Op deze plaats wil ik ook graag Chris te Hennepe en Tom van Egdom bedanken voor het feit dat ik steeds kon rekenen op hen als scheidsrechter tijdens de thuisrondes. Chris assisteert mij daarbij al vanaf het begin dat het 7 tegen 7 is begonnen en Tom is in beeld gekomen nadat Leo Kolkman moest afhaken. We ontvangen regelmatig complimenten van tegenstanders omdat wij op dit punt de zaken goed geregeld hebben, daar waar dit blijkbaar bij sommige andere clubs soms minder goed geregeld is.

De coördinator
Jan Wanders
wedstrijdsecretaris senioren