Download nu onze app in de appstore of playstore

Mooie woorden tijdens laatste training G-team

Het G-team kijkt terug op een mooi voetbalseizoen. We zijn begin dit seizoen, eens per maand, gestart met het spelen van wedstrijdjes in toernooivorm. Wat een enthousiasme bij alle kinderen. Mooi om te zien dat ze hier allemaal zo van genieten! En niet alleen de kinderen, ook de ouders, supporters én begeleiding!

Naast het vele voetballen zijn er ook nog andere activiteiten ondernomen waaronder het uitje naar FC Twente met de prachtige oranje (bofkonten)bus. Natuurlijk met als buschauffeur de enige echte slager met de overheerlijke grillworst die ook tijdens dit ritje niet ontbrak. Daarnaast was vorige week nog een zeer geslaagde afsluiting bij Hof van Eckberge met de G-toppers.

Tijdens de laatste training heeft het G-team de sponsoren uitgenodigd en hen een bedankje overhandigd, zij zorgen er tenslotte voor dat alle spelers en begeleiding in prachtige outfits kunnen voetballen.

Maar ook kreeg de begeleiding van het G-team namens alle ouders een attentie overhandigd en daarnaast werden er prachtige woorden gesproken richting de begeleiding. Deze woorden zijn het delen meer dan waard:

Beste Johan, Wendy, Kay, Sanne, Emiel, Daan, Lucel en Jeroen,

Wat kunnen we terugkijken op een mooi voetbalseizoen! Wat is er veel gevoetbald en wat hebben jullie veel plezier met elkaar gehad. Naast de training waren er de toernooitjes, de Sinterklaasviering, het uitje naar FC Twente, verjaardag van topper Johan en als knallende afsluiter het feestje bij Hof van Eckberge. Wat een gezelligheid en allemaal mogelijk gemaakt door een stel fantastische vrijwilligers.

En nu aan ons ouders de onmogelijke taak om jullie te bedanken. Onmogelijk omdat jullie veel meer hebben gedaan dan voetballen met onze kinderen. Jullie hebben onze kinderen niet alleen in beweging gebracht, maar vooral ook een thuis geboden. Een plekje waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn en zich in eigen tempo en samen met vriendjes kunnen ontwikkelen. Jullie geven onze kinderen de boodschap dat ze goed zijn zoals ze zijn en dat is iets dat juist voor onze kinderen heel belangrijk is om te horen.

Beste, lieve vrijwilligers, ik heb ontzettend veel respect en waardering voor jullie en ik denk dat ik namens alle ouders spreek als ik zeg hoe dankbaar ik ben voor het geduld, de aandacht en de zorg die jullie voor onze kinderen hebben. Het maakt dat wij, ouders van kinderen met een beperking, er niet alleen voor staan en dat gevoel gesteund te worden is werkelijk goud waard. Dus, beste, lieve vrijwilligers, ik hoop dat jullie nog lang door gaan met jullie fantastische werk. Voor nu hebben we een aardigheidje voor jullie en heel graag tot ziens in augustus!

Namens de ouders