Download nu onze app in de appstore of playstore

MET ‘DE VRIENDEN VAN FCE’ NAAR BAYER LEVERKUSEN

Ooit een wedstrijd uit de Bundesliga bezocht? Grote en moderne stadions met vaak een reusachtige Biergarten waar behalve de biertaps ook overal de grote grillroosters voor Bratwust te vinden zijn en waar de supporters van beide clubs bij de meeste duels al uren voor het aanvangssignaal gemoedelijk tussen elkaar doorlopen? Op zaterdag 16 mei krijg je (weer?) de kans. Want ’s middags bezoeken De Vrienden van FC Eibergen dan de competitiewedstrijd van Bayer Leverkusen tegen FSV Mainz 05.

Onder leiding van trainer Peter Bosz is Leverkusen bezig aan een uitstekend seizoen. De club staat momenteel in de kopgroep op de vijfde plaats met slechts zes punten achterstand op koploper Bayern München. In de vorige speelronde werd nog op spectaculaire wijze met 4-3 gewonnen van titelkandidaat Borussia Dortmund.

De wedstrijd in de moderne BayArena begint om 15.30 uur. Het vertrek is om 12.00 uur bij café Tijink aan de Beltrumseweg. Voor kosten van het vervoer en een toegangskaartje betalen volwassen 40 euro en kinderen tot 14 jaar 25 euro. Tegen een kleine vergoeding is er in de bussen bier en frisdrank verkrijgbaar.

Inmiddels zit er één bus helemaal vol. Een tweede bus is ook al voor ongeveer de helft gevuld. Dus wil je er bij zijn, geef je dan snel op. Hiervoor hoef je dus geen lid te zijn van De Vrienden van FC Eibergen. Als je mee wilt, stuur dan zo snel mogelijk een e-mail maar martijnforkink@gmail.com of geen hem een telefoontje of berichtje op 06-53850178.