Download nu onze app in de appstore of playstore

Mededeling hoofdtrainerschap eerste elftal

Vanwege gezondheidsredenen is onze hoofdtrainer Harold Oude Veldhuis de komende periode niet in staat om zijn taken uit te voeren voor het eerste elftal. In goed overleg met onze Hoofd Opleidingen Cor Ordelmans, in samenspraak met de Technische Commissie is besloten dat hij tot het einde van het seizoen zijn taken neer legt. Zodoende kan hij volledig herstellen om in het seizoen 2018-2019 weer in volle gezondheid voor de groep te kunnen staan.

Het restant van de competitie zal Emre Karayavuz de honneurs waarnemen. Emre is bezig aan zijn derde seizoen als trainer van ons JO17-1 elftal en zal ook die taken op zich blijven nemen. Ook rond hij binnen afzienbare tijd zijn TC-II cursus af. De opleiding Trainer-Coach II wordt georganiseerd vanuit de KNVB Academie te Zeist. Met het diploma van de opleiding Trainer-Coach II kunnen zowel senioren- als jeugdspelers worden getraind en gecoacht die uitkomen tot en met topklasse vrouwen, tweede klasse mannen, tweede divisie O19-junioren, eredivisie O17-junioren en eerste divisie O15-junioren.

De club en de spelersgroep van het eerste elftal zijn blij met deze snelle en duidelijke oplossing. We wensen Harold veel beterschap toe en hopen op een spoedig herstel. Ook wensen wij Emre veel succes toe bij zijn functie als interim-trainer van het eerste elftal.

Algemeen Bestuur FC Eibergen