Download nu onze app in de appstore of playstore

Machteloos FC Eibergen verliest van TVO

Eibergen begon goed aan de wedstrijd en was in de derde minuut dicht bij een doelpunt, maar het schot van afstand door Tom ter Woerd werd door de doelman van TVO tot corner gewerkt.

Daarna kreeg TVO meer en meer het initiatief en combineerde en voetbalde makkelijker dan FC Eibergen. Dit leidde in de 15de minuut tot de 1-0 achterstand voor Eibergen. Bij een aanval over rechts van TVO liet de verdediging zich te gemakkelijk uitspelen en in een poging om een doelpunt te voorkomen werkte Tamo Vogel de bal in eigen doel.

Daarna golfde het spel op en neer zonder overigens dat Eibergen echt gevaarlijk werd.

In de 31ste minuut werd het 2-0 na een mooie aanval over rechts, waarbij de verdediging door een mooie schijnbeweging van één de aanvallers van TVO op het verkeerde been werd gezet en Daan ten Dam simpel kon scoren.

Kort voor rust had het 3-0 kunnen zijn, maar kon de doelman van Eibergen de bal simpel oprapen na een te slap schot van een aanvaller van TVO.

Na de rust een zelfde beeld, een makkelijker voetballend TVO en een onmachtig FC Eibergen.

Dit leidde in de 53 minuut bijna tot de 3-0. Een prachtig genomen vrije trap werd uit de kruising getikt door Davey Stokkers en via de lat tot corner verwerkt.

Amper een minuut later een volgende kans voor TVO, een speler van TVO speelde zich knap vrij, maar gelukkig voor Eibergen werd de bal overgeschoten.

In de 71ste minuut was het wel raak. In een situatie waarbij TVO het geluk aan haar zijde had en ook een overtreding op Koen Dollekamp onbestraft bleef, kon Mike Olthof simpel de 3-0 scoren.

Hierna was de wedstrijd gespeeld en een schot van Bjorn te Raa op de lat was het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Voor FC Eibergen breken er nog een aantal spannende weken aan en zal alles in het teken moeten staan van handhaving in de 4de klasse.

FC Eibergen
Davey Stokkers, Tim Wonnink, Tom ter Woerd, Koen Dollekamp ( Stijn Harbers ), Dylan Timmerman, Jacco Roerdink, Jacco Smeenk, Tamo Vogel ( Tim Oortwijn ), Thijs Rouwmaat, Robin Klein Gunnewiek ( Daan Voortman ) Bjorn te Raa