Download nu onze app in de appstore of playstore

Loopgroep

Waar het gros van de leden achter een bal aanrent, is er binnen FC Eibergen ook een groep die hard loopt zonder bal. Deze loopgroep traint eenmaal per week en bestaat uit ex-voetballers en andere betrokkenen bij de vereniging.

Leden, die door bijvoorbeeld leeftijd of een blessure niet meer kunnen of willen voetballen, kunnen in verenigingsverband op een gezellige manier hun conditie op peil houden. Voorwaarde voor deelname aan deze loopgroep is dat de lopers een binding met onze vereniging hebben of hebben gehad.

De trainingen zijn op donderdagavond van 19.30 tot ongeveer 20.45 uur, en staan onder leiding van looptrainer Bert Vogel. In de winterperiode wordt er getraind op de kunststofbaan van ASV en in de zomerperiode in het buitengebied rondom Eibergen. De training is zodanig dat iedereen die enigszins sportief is aangelegd deel kan nemen. Ook spelers die terugkomen na een blessure of bezig zijn met het herstel zijn van harte welkom. De looptrainingen zijn namelijk een prima aanvulling op de hersteltrainingen, die ook door Bert Vogel gegeven worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bert Vogel, tel. 0545-473608.

Achterste rij v.l.n.r: Jan Relker, Guus ten Brinke, Paul Scholtenlo, Jan Wikkerink, Haico Averdijk, Jordy Bomers, Rob Bomers, Wilfried Schilderinck, Rudy Schreuder, Ronny Vogt, Paul Bauhuis en Bert Westhuis.
Middelste rij v.l.n.r: Jan Duitscher, Tonny Klein Holkenborg, Theo Ottink, Merijn Westhoff, Henk Boevink, Gerry te Brake, Robert Meuleman, Ludo Renders en Wim Staargaard.
Voorste rij v.l.n.r: Bert Vogel, Eddy Spanjaard, Tom Brouwer, Tonny Vrieze, Dirk Pardijs, Leo Floor en Hendrik Jan Pelle