• Zoals vorige week al op deze website vermeld neemt FC Eibergen na dit seizoen afscheid van hoofdtrainer Arno Leppink en assistent-trainer Patrick Geesing. 

    Het tweetal was bezig aan zijn vierde achtereenvolgende seizoen bij de vierdeklasser. Tussen 2010 en 2013 was Leppink ook al drie seizoenen actief bij Eibergen, waarvan het laatste seizoen in de derde klasse.

    Ons eerste team draait momenteel mee in de top van de vierde klasse C. Het bestuur is tevreden over de prestaties van Leppink, maar vindt dat het tijd wordt voor een nieuw gezicht voor de groep.

    Voorzitter Wilfried Schilderinck heeft veel waardering voor de inbreng en inzet van Leppink en Geesing: “Er zijn op sportief vlak stappen gemaakt en er is gezorgd voor een goede sfeer binnen de spelersgroep. Bovendien is de verstandhouding binnen alle geledingen binnen de club en met de supporters uitstekend.”

    Dit seizoen zijn de prestaties in zowel de competitie als beker momenteel prima.  Schilderinck: “De huidige selectie voor het eerste elftal van 20 spelers heeft een goede mix van jeugd en routine, daarmee kunnen wij vooruit. Wij zijn van mening dat het nu goed is om te kiezen voor een nieuwe trainer, een totaal van zeven jaar hoofdtrainerschap is in de voetbalwereld een lange periode. Wij wensen Arno en Patrick veel succes toe bij het vinden van een nieuwe uitdaging”.

    Belangstellenden voor de functie van hoofdtrainer van FC Eibergen kunnen zich melden bij het bestuur.