Download nu onze app in de appstore of playstore

Kortingsbonnenactie FC Eibergen

Beste leden van FC Eibergen,

Op 14 september was de aftrap van ons jubileumjaar. Op deze avond is het programma bekend gemaakt van alle activiteiten die we het komende jaar voor al onze leden gaan organiseren.

Een programma voor alle geledingen binnen onze club, jong en oud. Een programma voor alle leden, georganiseerd door een groot aantal leden, met hulp van een groot aantal vrijwilligers.

Ook tijdens de ALV is er aandacht besteed aan ons jubileumjaar. Om de kosten beheersbaar te houden gaan we in samenwerking met de EOV een kortingsbonnenactie organiseren. Een 20-tal Eibergse ondernemers doen hier aan mee. Gedurende de periode van 1 november 2017 tot en met 31 januari 2018 krijgt men tegen inlevering van deze bonnen korting. De te ontvangen korting staat per actie vermeld op de bon.

De actie werkt als volgt. We hebben 2 kortingsbonnenbladen met daarop 10 verschillende ondernemers die, zoals al genoemd, korting geven op een bepaald artikel of op de aankopen die men bij deze ondernemer doet. De bladen kosten € 5,- per stuk en van elk senioren lid wordt verwacht dat zij 4 bladen kopen. Van de jeugdleden JO19, JO17, MO19 en MO17 wordt verwacht dat zij ieder 2 kortingsbladen kopen. Je kunt deze bladen uiteraard zelf gebruiken, maar een mogelijkheid is ook om de kortingsbladen te verkopen aan familie, buren, vrienden of collega’s. Meer dan 4 kortingsbladen kopen mag natuurlijk altijd.

Wat levert dit jou nou op?

De totale korting per blad is op zijn minst € 10,- tot € 15,-, maar kan na rato de hoogte van de bestedingen verder oplopen. Dit is een win-win-win situatie! Winst voor de ondernemer (hij krijgt extra aanloop in zijn winkel/bedrijf en genereert extra omzet), winst voor onze leden (korting is vele malen groter dan de investering) en winst voor FC Eibergen. Tevens een prachtige mogelijkheid om iets extra’s te doen voor onze sponsoren die ons al gedurende vele jaren ondersteunen.

De komende week worden alle leden, zoals hierboven benoemd en waarvan wij verwachten dat ze meedoen aan de actie, benaderd door leden van het bestuur voor het uitreiken van de kortingsbladen en wanneer nodig aanvullende informatie te geven.

Wij vertrouwen erop dat eenieder zich weer volop inzet voor het slagen van deze actie, zodat we in juli 2018 met zijn allen kunnen terugkijken op een geslaagd jubileumjaar.

Alleen kunnen we niets, samen kunnen we alles!

Bestuur FC Eibergen.

 

Actiebladen op? In de kantine zijn ze gedurende de gehele geldigheidsperiode te koop!