Download nu onze app in de appstore of playstore

Koploper FC Eibergen Vrouwen 1 tegen KSV/Erix

Met één wedstrijd meer gespeeld dan de nummer twee MEC/Bredevoort en een voorsprong van liefst twaalf punten staat het eerste vrouwenteam van FC Eibergen er royaal voor in de vierde klasse 3. Zondag om 11.15 uur speelt het team van trainer Robbin Klein Bruinink op sportpark De Bijenkamp tegen de nummer zeven van de ranglijst, KSV/Erix.

Met nog negen wedstrijden voor de boeg is het nog te vroeg om de feestslingers al van zolder te halen. Feit is wel dat het team al twaalf duels heeft gewonnen en slechts één keer heeft gelijkgespeeld. Alle overige ontmoetingen werden gewonnen en de ploeg lijkt dus hard op weg naar iets heel moois!

Het eerste mannenteam is zondag vrij. Dit heeft te maken met het oneven aantal ploegen in de vierde klasse B. De ploeg traint om 11.30 uur op eigen veld.

’s Middags vanaf 14.30 uur is er de mogelijkheid om in kantine De Eibarg live op de televisieschermen te kijken naar de belangrijke wedstrijd Go Ahead Eagles tegen FC Twente uit de Keuken Kampioen Divisie. Bij winst kan Twente de titel nog amper ontgaan.

Volop aanleiding dus om zondag naar ons sportpark te komen om er samen een sportieve en gezellige dag van te maken!