Download nu onze app in de appstore of playstore

Obbink Cup – 9:00 uur – De Bijenkamp

Op zaterdag 30 juni a.s. organiseert FC Eibergen het jaarlijkse Obbink Cup voetbaltoernooi voor spelers in de leeftijdscategorie tot 8 jaar. Voetbalverenigingen sv Grol, Longa ’31, FC Winterswijk, AZSV en FC Eibergen spelen gedurende het seizoen af en toe onderlinge wedstrijdjes met het grote Obbink Cup toernooi als afsluiting van het seizoen. In het kader van het 100-jarig jubileum van FC Eibergen is Sportpark de Bijenkamp dit jaar de locatie waarop het toernooi wordt gespeeld.

Vanaf 09.15 uur tot 12.30 uur spelen maar liefst 125 kinderen in 4 poules tegen elkaar wedstrijdjes van steeds 10 minuten. Uiteindelijk levert dit 4 poulewinnaars op, die met de eremedailles naar huis zullen gaan.

Obbink is als naamgever van dit toernooi nauw betrokken. Niet alleen krijgen alle spelers van Obbink een eigen t-shirt, ook zorgt Obbink voor een frites en een drankje na afloop. Als toetje ontbreekt een lekker ijsje uiteraard niet.

Wij kijken uit naar een sportief en erg leuk Obbink Cup toernooi. Komt u ook kijken? Vanaf 09.00 uur staat de koffie in ons clubhuis voor u klaar. Voor de niet voetballende kinderen is een groot springkussen aanwezig, en ook voor een hapje en een drankje bent u van harte welkom in de kantine.