Download nu onze app in de appstore of playstore

FIFA-toernooi O15 – 18:00 uur – De Eibarg

Op woensdagavond 25 april wordt voor de JO15 en MO15 een FIFA-toernooi georganiseerd in het kader van het 100 jarig bestaan van FC Eibergen. Deelname is gratis! De instructie start om 18.00 uur, dus zorg dat je om 17.45 uur aanwezig bent. De avond eindigt omstreeks 22.00 uur.

Om deel te kunnen nemen moet je je inschrijven voor 15 april a.s. door een email bericht te sturen aan fifatoernooi@fceibergen.nl. Vermeld hierin in ieder geval jouw naam en het team waarin je nu voetbalt. Je krijgt een bevestiging van je inschrijving.

Onze kantine wordt omgetoverd tot een heus E-sportroom waarin 10 grote schermen en spelconsoles worden opgesteld. Door het winnen van de poulewedstrijden kun jij je kwalificeren voor de finalerondes en wellicht speel jij uiteindelijk wel de echte finale.

Wordt jij de eerste O15 E-sporter van FC Eibergen?

Dit FIFA-toernooi wordt extra spannend door de komst van Laura van Eijk en Emre Benli, de E-sporters van FC Twente. Zij zijn er om speltips te geven, met jou op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Fantastisch toch!