Download nu onze app in de appstore of playstore

JOS PAUL NIEUWE TRAINER ZONDAG 2

De technische commissie van FC Eibergen is er in geslaagd om een oefenmeester vast te leggen voor het seizoen 2020-2021 voor het tweede zondagteam. De TC denkt in de persoon van Jos Paul een uitstekende trainer te hebben gevonden. Een oude bekende voor velen, omdat Jos al in andere functies betrokken is geweest bij onze club. ‘De juiste man op het juiste moment op de juiste plek’ is dan ook onze conclusie.  Een ervaren trainer was onze wens en als je het onderstaande leest weet je dat dit in ieder geval gelukt is.

Jos stelt zich zelf even (verder) voor:

“Mijn naam is Jos Paul (55 jaar, geboortedatum 08-09-1964). Geboren en getogen in Lichtenvoorde en ik heb tot mijn 18e levensjaar gevoetbald bij Longa’30. Sinds 1996 ben ik woonachtig in Eibergen, ben gehuwd en heb vier kinderen die 27, 25, 19 en 17  jaar oud zijn.

Een scheen- en kuitbeenbreuk op 18-jarige leeftijd betekende het einde van een mooie voetbalcarrière. Sindsdien heb ik diverse selectieteams (zowel jeugd als senioren) getraind in de Achterhoek en Overijssel. In willekeurige volgorde: Longa’30 D1, WVC A1, FC Trias 2, Sportclub Neede A1, Sportclub Neede 2, WVV’34 2, AZSV D1, AZSV B1, SSSE A1, SSSE B1, SSSE C1, SSSE D1, Sportclub Eibergen C1 en Sportclub Eibergen B1. Daarnaast ben ik trainer bij de Twentse Voetbalschool geweest.

In 2012 ben ik gestopt als hoofd jeugdopleiding bij FC Eibergen in verband met een functie als scout bij de KNVB. Daarna werd ik 3 jaar lang Hoofd Jeugd Opleidingen bij JVC Dedemsvaart tot het seizoen 2015-2016. Vervolgens ben ik vier jaar trainer geweest van Saasveldia J019-1 en Saasveldia 2. Vervolgens nog twee seizoenen bij Lemelerveld 2, Hoeve Vooruit JO17-1 en Hoeve Vooruit 2. Afgelopen seizoen bekleedde ik de functie van trainer van Gendringen 2.

In het naderende seizoen 2020-2021 ben ik ook jeugdtrainer van FC Zutphen JO17-1. Ik zal deze functie dus combineren met trainerschap van FC Eibergen 2.”

Duidelijk mag zijn dat er een oefenmeester met zeer veel ervaring bij het tweede zondag-elftal van FC Eibergen komt. Wij willen Jos veel succes en een fijne toekomst bij onze club toewensen. Deze week hoopt de TC ook rond te komen met een trainer voor het derde zondagteam.

Het bestuur en de TC