Download nu onze app in de appstore of playstore

JO19-2 verslaat directe concurrent: kampioen!

Door voor eigen publiek met 3-0 (ruststand 1-0) van FC Trias JO19-2 te winnen heeft JO19-2 het felbegeerde kampioenschap van de voorjaarscompetitie voor zich opgeëist. Hoewel de krachtsverschillen niet zeer groot waren kreeg  Eibergen de beste kansen en won daarom verdiend.

Beide ploegen hadden voor aanvang van het duel nog geen enkel puntverlies geleden, zodat er sprake was van een heuse finale met flink wat publiek. De thuisclub kwam na ruim een kwartier op voorsprong nadat de een hoekschop door een verdediger van de gasten uit Winterswijk achterwaarts in eigen doel werd gekopt.

Na rust zette Trias aanvankelijk aan, maar het waren de Eibergenaren die enkele opgelegde kansen kregen. Ongeveer een kwartier voor tijd werd het 2-0 en dat was het definitieve breekpunt van het duel. Dat het vervolgens ook nog 3-0 werd maakte het feestje alleen nog maar mooier.

JO19-1 liep de hoofdprijs overigens mis. In Bentelo moest van de gelijknamige club gewonnen worden om de titel binnen te halen. Zover kwam het niet. De wedstrijd begon en eindigde in 0-0.