Download nu onze app in de appstore of playstore

JO13-1 in nieuwe trainingsoutfit van Deco Bazar

Ons prestatieteam JO13-1 kan nu al indruk maken als zij het sportpark op komen lopen; een geheel nieuwe outfit voor spelers, trainer en leiders. Dit is gerealiseerd door de nieuwe sponsor, Deco Bazar, uit Eibergen.

Igor en Odette Homma, de eigenaren van Deco Bazar, konden het enthousiasme van Leo Nijhuis over “zijn team” niet weerstaan en boden spontaan aan om sponsor te worden van FC Eibergen.

Begonnen met de import van kerstartikelen hebben Igor en Odette in 2010 ook een eigen winkel geopend op het industrieterrein de Mors. Aanvankelijk was deze winkel alleen vlak voor het kerstseizoen geopend en later uitgebreid voor het paasseizoen. Sinds 2015 is besloten de winkel elke vrijdag tussen 10:00 en 21:00 uur en zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur te openen.

Als je nu naar de 1e verdieping gaat kijk je je ogen uit. Een ruime keuze uit decoratieve producten. Verdeeld naar kleursetting en productgroepen. Vanaf komende vrijdag 13 oktober wordt de winkeloppervlakte nog eens verdubbeld met een heuse kerstshow. Als tijdens kerst je huis nog steeds niet in de kerstsfeer is dan ben je zeker nog niet bij Deco Bazar geweest!