Download nu onze app in de appstore of playstore

Jeugdteams FC Eibergen zoeken begeleiding!

De zomervakantie is begonnen. Seizoen 2017-2018 staat al voor een groot deel in de spreekwoordelijke steigers. Helaas is nog niet voor alle jeugdteams passende begeleiding gevonden. Uw hulp is hierbij van harte welkom en misschien wel broodnodig.

Zoals elk seizoen is het een hele klus om elk jeugdteam van de juiste begeleiding te voorzien. Trainers en leiders die de jeugd opleiden en bovenal plezier laten beleven aan het mooie voetbalspel. De jeugdafdeling van FC Eibergen bestaat uit 500 spelende leden, die samen maar liefst 38 jeugdteams vormen. Dit geheel wordt wekelijks begeleid door een enthousiaste groep van maar ruim 100 vrijwilligers. Helaas is dit enorme aantal nog niet voldoende om alle jeugdteams van FC Eibergen van een trainer en leider te voorzien. Helpt u onze jeugd om weer een sportief seizoen te beleven?

Wat hebben wij jou te bieden?

Fc Eibergen doet haar uiterste best om de begeleiders van onze jeugdteams optimaal te helpen. Zo zijn er per leeftijdsgroep een of meerdere coördinatoren beschikbaar die de trainer/leider bijstaan met raad en daad. Daarnaast is er veel oefenstof beschikbaar zodat de trainer voldoende keuze heeft in trainingsvormen. Uiteraard is ons materiaal op en top in orde en krijgen leiders/trainers de benodigde clubkleding. Niet in de laatste plaats bieden wij uiteraard een groep enthousiaste jeugdleden die graag van jouw hulp gebruik maken.

 

TeamTrainer / CoachLeiderGrensrechter
JO19-2VACATUREVACATUREVACATURE
JO17-1VACATURE
MO17-2VACATURE
JO15-2VACATUREVACATURE
JO15-3VACATUREVACATUREVACATURE
JO15-4VACATURE ZATERDAGVACATUREVACATURE
JO13-2VACATURE
JO13-3GVACATUREVACATURE
JO13-4VACATUREVACATUREVACATURE
JO13-5VACATURE
JO11-8GVACATUREVACATURE
JO9-3GVACATURE
MO9-1VACATURE
4×4VACATURES
Jeugdvoorzitter

Jeugdvoorzitter

Joost Baak

jeugdvoorzitter@fceibergen.nl

06-51233609

Help jij onze jeugdteams een stapje verder?

Belangstelling om komend seizoen een van bovenstaande teams van FC Eibergen te trainen/coachen? Stuur dan even eren kort berichtje aan jeugdvoorzitter@fceibergen.nl. Wij nemen vervolgens snel contact met je op om samen te bespreken bij welk team jij het best passend bent.

Uiteraard zijn wij bereid om samen met jou te kijken of wij trainingsdagen en -tijden van teams kunnen aanpassen zodat het jou beter past. In goed overleg is veel mogelijk.

Wat als een team geen begeleiding vindt?

Helaas moeten wij ook alvast nadenken over de situatie dat het niet lukt om passende begeleiding te vinden voor een jeugdteam. In dat geval zijn wij helaas genoodzaakt maatregelen te treffen zoals bijvoorbeeld minder trainingen per week of zelfs uitsluiting van het spelen van wedstrijden. Dat laten wij samen toch niet gebeuren!