Download nu onze app in de appstore of playstore

Jeugdscheidsrechters ontmoeten Kevin Blom

Het zal jullie vast niet zijn ontgaan dat deze week het internationale politietoernooi in de Pickerhal is geweest.

Op de finale-avond was internationaal scheidsrechter Kevin Blom te gast. Onze jeugdscheidsrechters waren uitgenodigd voor een meet & greet en dat heeft Kevin Blom geweten. De jeugdige fluitisten vroegen hem het hemd van het lijf. Of hij toch niet stiekem een favoriete club heeft in Nederland, wat zijn grootste blunder is geweest, welke speler in de eredivisie altijd vervelend is en welke wedstrijd hij ooit nog dolgraag wil fluiten. Op alle vragen gaf hij vlot antwoord.

Maar er kwam ook een vraag, waarop Kevin eventjes moest nadenken. Of hij het leuk vindt om een keer een jeugdwedstrijd bij FC Eibergen te fluiten? Gelukkig zei hij geen nee en daarom hebben we hem na de meet & greet meteen maar aangeklampt en zijn gegevens gekregen. Hopelijk zien we Kevin Blom daarom snel nog een keer terug in Eibergen. Maar dan niet in de Pickerhal, maar op het veld van FC Eibergen!

De jeugdscheidsrechters mochten daarna ook nog het veld oplopen met de finalisten. Het was al met al een hartstikke leuke ervaring!