Download nu onze app in de appstore of playstore

JEUGD FC EIBERGEN BLIJ MET KOMST SINT

Eindelijk was het zover! Sinterklaas en zijn Pieten kwamen FC Eibergen bezoeken. De kinderen hadden hier dagenlang naar uitgekeken. Met volle spanning zag de jeugd hoe de Sint aan kwam rijden in een prachtige brandweerauto.

Het paard van Sinterklaas had even rust nodig en dus was dit het ideale vervoermiddel om naar het mooie FC Eibergen te komen. De Goedheiligman was natuurlijk niet alleen. Ook de Pieten waren er met heel veel lekkere snoepjes, die uiteraard werden verdeeld onder de kinderen.

Toen Sinterklaas klaar was met het verhaal over zijn reis mochten de kinderen in groepjes spelletjes gaan doen. Van sjoelen met chocolademuntjes tot elkaar inpakken met cadeaupapier en van bus gooien tot punten schieten met een pingpongballetjes-shooter: iedereen vond het prachtig!

Hét moment van de avond was natuurlijk dat de jeugdleden met hun team naar de kantine mochten, waar de Sint in een grote fauteuil zat te wachten tot de kinderen bij hem waren. Zij gingen per groep in een grote kring voor hem zitten.

Sinterklaas pakte zijn grote rode boek en vertelde allemaal mooie verhaaltjes over de jonge vrouwelijke en mannelijke voetballers. Uiteraard had hij mooie cadeautjes voor de kinderen meegebracht. Zoals een flacon in de clubkleuren van FC Eibergen met daarin shampoo voor onder de douche en een badhanddoek met het logo van onze club, beide ideaal voor na een wedstrijd of training. De Sint had deze mooie handdoeken gevonden op de site van ALL GIFTS, waar nog veel meer prachtige cadeaus op stonden. Nadat alle kinderen een bezoek aan Sint Nicolaas hadden gebracht was het tijd voor hem om FC Eibergen te verlaten.

Er werd natuurlijk nog gezongen en voordat de gast uit Spanje weer in de brandweerauto stapte kregen de kinderen ook weer wat lekkers. Al met al was het een onvergetelijke avond voor hen!

Voor alle foto’s zie: https://www.facebook.com/FCEibergen/.