Download nu onze app in de appstore of playstore

Invoering Mobile Digitale Wedstrijd Formulier (MDWF)

Vanaf de start van het seizoen 2017-2018 gaat het gehele veldvoetbal over op de verslaglegging met het mDWF in de KNVB Wedstrijdzaken app. Deze geheel nieuwe app is bestemd voor nagenoeg alle betrokkenen: scheidsrechters, spelers, leiders, trainers en wedstrijdsecretarissen.

Alle jeugdteams vanaf JO13 en hoger moeten hun competitie en bekerwedstrijden hierin vastleggen. Betrokkenheid van de leider/trainer/coach en aanvoerder van het team is essentieel.

De app Wedstrijdzaken moet je downloaden op je telefoon. Voorwaarde om de app vervolgens te kunnen gebruiken is dat je inlogt met het mailadres welke geregistreerd staat in KNVB Sportlink. Bij twijfel en/of vragen over de registratie van je mailadres in KNVB Sportlink, kun je mailen naar ledenadministratie@fceibergen.nl.

Hieronder vind je een aantal handige links naar instructiefilmpjes over hoe het geheel in zijn werk gaat.

Instructievideo van de nieuwe app: https://www.youtube.com/watch?v=DTd1ca6F-tM

Uitleg Spelerspascontrole door scheidsrechter https://youtu.be/T5Zuqzlfca4     

Uitleg Wedstrijdverloop door scheidsrechter https://youtu.be/TQNnpBZSyK8  

Zorg dat je op tijd bent ingelogd om de eerste wedstrijden direct via de app te kunnen afhandelen.

Dinsdag 29 augustus volgt er uitleg voor de verenigingsscheidsrechters op de vergadering die om 19:30 uur begint. Voor teamleiders en andere stafleden (c.q. vervangers voor de leiders) is er nog de mogelijkheid zich te laten informeren/bijpraten aansluitend op het leidersoverleg senioren op donderdag a.s. vanaf 20:30 uur en op vrijdagavond vanaf 19:00 uur.