Download nu onze app in de appstore of playstore

Inschrijving tentenkamp pupillen 2018 geopend!

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni organiseert FC Eibergen haar verenigingsdag voor de jeugd, in de wandelgangen al “tentenkamp” genoemd. Dit jaar staat de verenigingsdag in het teken van het jubileum en wordt er extra “uitgepakt”.

Het programma voor dit evenement houden wij nog een beetje geheim. Wij kunnen al wel vast verklappen dat in het programma een filmavond (4×4-jeugd, JO9 en G-team), Fifa18-toernooi (JO13, JO11), make-up party en fotoshoot (MO11), onderling voetbaltoernooi, finales penaltybokaal en een heus voetbalparcours zijn opgenomen.

Enkele uitgangspunten

  • deelnemers verwachten wij vrijdag 1 juni vanaf circa 17.00 uur op de Bijenkamp. Op zaterdag omstreeks 12.00 uur sluiten wij het programma af en kunnen deelnemers worden opgehaald;
  • kinderen die niet willen overnachten kunnen vrijdagavond na de laatste activiteit opgehaald worden en zaterdagochtend vanaf 07.30 uur weer aansluiten voor het ontbijt;
  • deelname is gratis, maar opgave vooraf is verplicht i.v.m. inkopen en teamindelingen;
  • voor de overnachting is per leeftijdsgroep een aparte tent gereserveerd;
  • voor de deelnemende meisjes zijn aparte tenten gereserveerd;
  • ’s nachts is voldoende begeleiding aanwezig om de deelnemers veilig te laten overnachten.

Om vooraf een goede groepsindeling te kunnen maken en voldoende spelonderdelen in te plannen is het nodig dat wij weten wie er aan deze activiteit meedoet. De kinderen kunnen zich opgeven/opgegeven worden bij de leider of trainer op het inschrijfformulier.

Met sportieve groeten,

Organisatie tentenkamp