Download nu onze app in de appstore of playstore

Indeling seizoen 2021-2022 

Terwijl we met onze jeugd tot en met O17 na lange tijd weer aan het voetballen zijn met echte wedstrijden in de Regio Cup, gaan ook de voorbereidingen voor volgend seizoen gewoon door. De Technische commissie heeft in samenspraak met trainers en begeleiders een voorlopige indeling gemaakt. Bij enkele teams is het aantal spelers aan de krappe kant. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel. Spelers komen hierdoor wel meer in actie. Daarnaast zal er, indien noodzakelijk, een beroep worden gedaan op andere teams om spelers te leveren, waardoor alle teams een fijn seizoen kunnen spelen. We gaan er ook van uit dat er, nu er weer volop wedstrijden gespeeld worden, het aantal spelers ten minste blijft zoals het nu is. Hopelijk zorgt een goed EK voor nog wat extra aanmeldingen naar het volgende seizoen toe!

De indeling is samengesteld met de nodige zorgvuldigheid en aandacht. De omstandigheden waarmee we het afgelopen seizoen te maken hebben gehad, hebben het indelen niet eenvoudiger gemaakt. Zijn er toch vragen of is er behoefte aan uitleg, dan kan dit kenbaar gemaakt worden door een e-mail naar cor.ordelmans@fceibergen.nl. Alleen vragen die per e-mail aan onze Hoofd Opleiding Cor Ordelmans worden gesteld zullen in behandeling worden genomen. Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat de informatie de juiste mensen bereikt en er niets tussen wal en schip belandt. De werkwijze heeft zich in voorgaande jaren bewezen.

Het indelen van de spelers in de jeugd is gedaan. Het is mogelijk dat we binnenkort een beroep doen om mee te denken bij de invulling van de begeleiding van de teams als trainer, leider of op andere wijze. Het is een grote en mooie klus om ervoor te zorgen dat iedereen weer lekker kan voetballen. Het is nog mooier als deze grote klus over een zo groot mogelijke groep enthousiaste mensen verdeeld kan worden. In de onderbouw gaan we steeds duidelijker werken volgens het principe “Gelijke kansen” van de K.N.V.B. Een werkwijze die ervoor zorgt dat er meer spelers onder meer gelijke omstandigheden kunnen trainen en voetballen. Naast dat dit goed is voor de ontwikkeling van de jeugd, biedt het ook meer mogelijkheden om eenvoudiger op het voetbalveld als vrijwilliger actief te zijn. Zie je een rol weggelegd voor jouzelf als trainer of leider meld je dan aan bij Cor Ordelmans of ondergetekende. We leggen graag uit welke mooie ontwikkelingen in gang gezet zijn en wat onze werkwijze is. In de voorbereiding zullen wij op verschillende manieren meer informatie verstrekken over het project “Gelijke kansen in de onderbouw”.

Na de indeling van de jeugd zullen binnenkort ook de indelingen van de andere teams bekend gemaakt worden.

Met vriendelijke groeten,
Frank Verdaasdonk
Voorzitter TC

Bekijk de indeling hier: voorlopige indeling 2021-2022 tot en met O19 (1)