Download nu onze app in de appstore of playstore

IN MEMORIAM

Toch nog onverwacht bereikte ons het trieste bericht van het overlijden van ons zeer gewaardeerde lid

Leo Kolkman

Leo is 62 jaar geworden en in hem verliezen we een echte clubman.

Vanaf de jaren 90 tot en met de begin jaren van deze eeuw is Leo leider geweest bij diverse jeugdelftallen van het toenmalige Sp. Eibergen. Veelal de elftallen waarin ook zijn zoons actief waren.

Naast zijn taak als jeugdleider is Leo ook 8 jaar wedstrijdsecretaris bij het toenmalige Sp. Eibergen geweest en in die hoedanigheid ook lid van het jeugdbestuur in de periode 1998-2006. Een functie die hij al die jaren op zijn eigen wijze heeft ingevuld. Betrouwbaar, gedegen en altijd denkend in oplossingen en in het belang van Eibergen.

Ook was Leo meer dan een decennia lang actief als clubscheidsrechter. Met zijn innemende karakter, zijn humor en zijn natuurlijk overwicht was Leo een graag geziene scheidsrechter op de Eibergse velden. Welke wedstrijden er ook geleid moesten worden, 35/45+, jeugdwedstrijden of toernooien, je deed nooit vergeefs een beroep op Leo. Hij was altijd bereid om de club de helpende hand te bieden.

Ook ten tijde van onze verbouw en nieuwbouw van onze huidige accommodatie was Leo, wanneer zijn gezondheid het toeliet, aanwezig om de helpen met de werkzaamheden die op dat moment voorhanden waren.

Ondanks zijn minder stabiele gezondheid de afgelopen jaren was hij nog steeds nauw verbonden met FC Eibergen.

Leo herinneren we ons als een sociaal, integer, innemend en betrokken mens. We zullen zijn aanwezigheid bij tal van activiteiten van onze club gaan missen en zullen altijd met respect aan Leo terug denken. Dankbaar voor wie hij was en en voor alles wat hij voor FC Eibergen heeft betekend.

Wij wensen Paulien, kinderen en kleinkinderen en allen die hem lief waren veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur en leden FC Eibergen

Wilfried Schilderinck

voorzitter