• IN MEMORIAM

   

  Op woensdag 10 november is geheel onverwacht en nog steeds niet te bevatten op veel te jonge leeftijd overleden ons gewaardeerde FC Eibergen lid:

                                                      Marco van der Woude

  Marco is 51 jaar geworden.

  Marco is lid geworden van onze vereniging in juni 1991 en was nog steeds actief als speler en leider van de 35+1 van FC Eibergen. Vanaf het moment dat Marco lid werd maakte hij deel uit van de 1ste selectie van toen nog Sportclub Eibergen. Wanneer Marco lekker op dreef was, was hij als voorhoedespeler een plaag voor menige achterhoede. Maar wanneer het even tegenzat en hij niet lekker aan de wedstrijd begon dat had je soms het gevoel dat je met een man minder speelde. Wispelturig, tikkeltje eigenwijs, af en toe onnavolgbaar, maar altijd van waarde voor zijn team. Was het niet in het veld dan wel erbuiten. Zijn grote passie voor sport in het algemeen en voetbal in het bijzonder, gedreven, maar altijd gepaard gaande met een goed gevoel voor humor waren kenmerkend voor Marco. Tijdens zijn actieve periode als voetballer kampioen geworden met het 1ste elftal in 1993 en kampioen met het 3de elftal in 2006. Bekerwinnaar met het 3de elftal in het seizoen 2007-2008 en meerdere kampioenschappen met 35+1. Ook was Marco jarenlang actief in het 2de zaalvoetbalteam.

  Na zijn periode als actief voetballer maakte hij onderdeel uit van de technische commissie in de periode 2016-2019. In deze periode werd door de toenmalige TC het fundament gelegd voor het huidige technische beleidsplan. Zelfde passie en gedrevenheid, duidelijk in zijn opvattingen en mening, altijd bereid om de helpende hand te bieden daar waar nodig.

  We zullen Marco gaan missen, maar dat staat in geen enkele verhouding met de enorme leegte die hij achterlaat in zijn gezin en naaste familie. We zullen altijd met respect aan Marco terugdenken.

  We wensen Engelien, Mika, Dani en Yrsa heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

  (ere-)leden, supporters en bestuur FC Eibergen
  Wilfried Schilderinck
  algemeen voorzitter

  De crematieplechtigheid zal in besloten kring plaats vinden .