Download nu onze app in de appstore of playstore

In Memoriam: Hennie ter Avest

In Memoriam

Toch nog onverwacht ontvingen we het bericht van het overlijden van ons gewaardeerde lid de heer

                                                                Hennie ter Avest

Hennie is 88 jaar geworden.

Meteen vanaf het ontstaan van de woensdagmorgen ploeg in 1971 is Hennie lid geweest van de “Gouden Ploeg”, die na de verhuizing naar de Bijenkamp begon met de verbouw van de oude opstallen tot het nieuwe clubhuis “ De Schöppe. Ook wordt een aantal jaren later de nieuwbouw van de tribune aangepakt.

Hennie is de technische man en vraagbaak van de woensdagmorgen ploeg. Met zijn technisch inzicht weet hij veel problemen op de juiste wijze op te lossen of deze problemen juist te voorkomen.
Hij neemt daardoor een belangrijke plaats in binnen deze ploeg en is dan ook elke woensdagmorgen aanwezig om samen met de andere leden van deze ploeg alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Hij kon met veel enthousiasme vertellen over zijn werkzaamheden als goudenploegvrijwilliger.
De clubkleuren van weleer waren regelmatig aanleiding tot het maken van grappen en grollen, want naast het uitvoeren van de diverse werkzaamheden was plezier hebben een belangrijke factor op de woensdagmorgen.

Ook na de fusie in 2006, waar Hennie in eerste instantie nogal sceptisch over was, bleef hij lid van de woensdagmorgenploeg om zo zijn bijdrage te kunnen blijven leveren aan de verdere modernisering van ons sportcomplex.

Hennie was naast lid van de woensdagmorgenploeg ook vaak te zien langs de lijn. In vroegere jaren om zijn zoons te zien voetballen en later als supporter van ons 1ste elftal.

In 2012 neemt hij officieel afscheid van de Gouden woensdagmorgenploeg.

We herinneren Hennie ons als een plezierig, sociaal, integer en zeer betrokken mens en zijn hem veel dank verschuldigd voor zijn inzet voor FC Eibergen.

We zullen met veel respect aan Hennie terugdenken.

Wilfried Schilderinck
Voorzitter FC Eibergen.

De crematieplechtigheid is op vrijdag 25 mei om 10.30uur in crematorium Hart van Berkelland.