Download nu onze app in de appstore of playstore

Hoofdsponsors verlengen contract

Voorafgaand aan de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen hebben Jumbo Patrick Hobelman en Bouwbedrijf Penterman het contract als hoofdsponsor tussentijds met drie jaar verlengd en blijven zij tenminste sponsor tot en met het seizoen 2022-2023.
.
In een gezellige setting in de bestuurskamer van FC Eibergen hebben Patrick Hobelman en Ronald en Franc Penterman hun handtekening gezet en werd er geproost op de al jarenlange plezierige en constructieve samenwerking tussen beide hoofdsponsoren en FC Eibergen.

Zowel Jumbo Patrick Hobelman als Bouwbedrijf Penterman zijn al vele jaren hoofdsponsor van FC Eibergen: Bouwbedrijf Penterman vanaf 2003 en Jumbo Patrick Hobelman vanaf 2006.

Voor de partners van respectievelijk Patrick Hobelman en Ronald en Franc Penterman waren er bloemen. Ook Herman en Rieki Penterman (grondlegger van Bouwbedrijf Penterman) waren deze middag te gast bij het tekenen van de contracten.

Als bestuur zijn we beide bedrijven bijzonder dankbaar voor hun onvoorwaardelijke steun door de jaren heen en spreken de wens uit dat we deze samenwerking nog vele jaren mogen continueren.