Download nu onze app in de appstore of playstore

Hoera, 14 nieuwe pupillen scheidsrechters!

Met groot enthousiasme zijn in februari 14 jeugdleden van FC Eibergen, allemaal spelend in de JO13, begonnen aan de cursus pupillenscheidsrechter. Woensdagavond deden ze examen en dat was best een spannend moment!

Maar de jonge scheidsrechters lieten zien dat ze goed opgelet hebben, want de afsluitende vragenronde – het ‘echte’ examen – ging ze prima af (en ging ze beter af dan de ouders die hun kennis ook konden testen). Het resultaat: alle cursisten zijn geslaagd! Ze mogen nu wedstrijden van de O8, O9 en O11 gaan fluiten.

De geslaagden werden toegesproken door voorzitter Wilfried Schilderinck, die liet weten trots te zijn op deze 14 enthousiaste jeugdleden. Uit handen van docent Herman van Raalte kregen ze allemaal een diploma en het embleem pupillenscheidsrechter.  Ook zijn ze samen naar de wedstrijd van Jong Oranje tegen Jong België op de Vijverberg geweest.

Met deze 14 geslaagden hebben we als vereniging een mooie, grote groep jeugdscheidsrechters en daar kunnen we trots op zijn: Er zijn niet veel clubs die zo’n jeugdig en talentvol scheidsrechterskorps hebben!

We hopen dat de geslaagden met veel plezier hun wedstrijdjes gaan fluiten.

De kersverse pupillenscheidsrechters zijn Guus Leusink, Jinne Onnink, Arion Berisha, Lars van Heuveln, Pepijn Grashof, Mees Jonker, Tim Loman, Chiel Leusink, Danny klein Severt, Joep Bruil,  Sem Brouwer, Stan Temmink, Nauk Tempert en Quinten Wedel.