Download nu onze app in de appstore of playstore

Heb jij hem al? Het FC Eibergen jubileumboek

Inmiddels is het boek officieel gepresenteerd tijdens de feestelijke jubileumreceptie van afgelopen donderdag. Het boek is nog steeds online te bestellen via onze webshop maar ook gewoon in de kantine te koop op elke maandag t/m donderdag van 19:00 – 21:00 uur (tevens de afhaalmomenten voor online bestellingen, vergeet u daarbij niet uw aankoopbevestiging mee te nemen die u per mail heeft ontvangen na de aankoop).

De kosten van dit boek zijn slechts €12,50. Doordat de samenstelling volledig door vrijwilligers is ingevuld, is het mogelijk om het 159 tellende pagina’s boek met vele foto’s voor deze scherpe prijs te kunnen aanbieden.

Dit jubileumboek verschijnt ter gelegenheid van een eeuw voetbal in Eibergen en is gepresenteerd tijdens de jubileumreceptie op 26 april 2018. Het betreft tevens een thema-uitgave van de Historische Kring Eibergen, die in samenwerking met FC Eibergen tot stand is gekomen. In dit 159 pagina tellende boek lees je over prestaties, strijd, verbondenheid en clubliefde.