• Afgelopen vrijdag stond sportpark De Bijenkamp in het teken van een bijzondere viering: de 90e verjaardag van voormalig voetbalclub SSSE. Ter ere van deze mijlpaal kwamen oud-leden, supporters en vrienden van de club samen voor een feestelijke reünie. Het evenement vond plaats in de voor deze gelegenheid geel-zwart gehulde kantine van FC Eibergen.

  Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld de voetbalwedstrijd tussen oud-spelers, die nogmaals hun talenten lieten zien en het publiek wisten te vermaken. Het was alsof de tijd had stilgestaan, met dezelfde passie en energie op het veld als in de hoogtijdagen van SSSE. Hoewel voorzichtigheid troef moest zijn, voerde het fanatisme de boventoon en was winnen nog altijd belangrijker dan meedoen. Gelukkig eindigde de wedstrijd in 1-1 met doelpunten van de good-olds Henk ter Maat en Henk Klumper.

  Na de wedstrijd werd er geproost op het verleden en het heden. Alsof de tijd had stil gestaan waren de gezichten achter de bar dezelfde als voorheen. De bestuurskamers was omgedoopt tot een waar SSSE-museum, er was voor de gelegenheid een bioscoop ingericht met bewegende beelden van weleer, het rad van fortuin draaide ook weer met S.S.S.E prijzen en ook de oude clubliederen werden weer volop gezongen.

  De reünie bood een prachtige gelegenheid om oude vriendschappen nieuw leven in te blazen. Oude herinneringen werden opgehaald en er werd stilgestaan bij de rijke geschiedenis van de club. De sfeer was doordrenkt met nostalgie en trots terwijl de verhalen van vroeger gedeeld werden.
  We danken iedereen die heeft bijgedragen aan deze onvergetelijke dag. Samen vieren we de erfenis van SSSE en de blijvende impact die de club heeft gehad op velen.

  Bekijk alle foto's op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/FCEibergen/posts/pfbid0hF5ZmgupecAmJRnNdfTzYr4zJPXq5kAPoxBZwRJswxySKzqgwFfVEVRgH4ps7Yoql

  Gezelligheid en herinneringen vieren hoogtij bij S.S.S.E.-reünie Gezelligheid en herinneringen vieren hoogtij bij S.S.S.E.-reünie 7 Gezelligheid en herinneringen vieren hoogtij bij S.S.S.E.-reünie 6 Gezelligheid en herinneringen vieren hoogtij bij S.S.S.E.-reünie 5 Gezelligheid en herinneringen vieren hoogtij bij S.S.S.E.-reünie 4 Gezelligheid en herinneringen vieren hoogtij bij S.S.S.E.-reünie 3 Gezelligheid en herinneringen vieren hoogtij bij S.S.S.E.-reünie 2 Gezelligheid en herinneringen vieren hoogtij bij S.S.S.E.-reünie 1