Download nu onze app in de appstore of playstore

GEEN VERENIGINGSDAG 2020

Het komt niet als een verrassing, maar toch zal de teleurstelling groot zijn bij veel (jeugd)leden nu wij als bestuur hebben moeten besluiten om de verenigingsdag 2020 niet door te laten gaan. Ondanks de geleidelijke versoepeling van de maatregelen zijn de beperkingen nog te groot.

De kantine en de sanitaire voorzieningen moeten voorlopig nog gesloten blijven en ook de 1,5 meter afstand die we in acht dienen te nemen (begeleiding onderling en begeleiding naar de jeugdleden) zijn voorwaarden waardoor het onmogelijk is om deze dag (als afsluiting van het seizoen) te organiseren. Dus ook geen tentenkamp, geen penalty-bokaal, geen girls-event en niet de hele nacht wakker blijven. We gaan ervan uit dat we volgend jaar wel weer een seizoensafsluiting kunnen organiseren en dat we dan dubbel genieten van alles!

Gelukkig kunnen we weer trainen en elkaar weer ontmoeten op ons mooie sportcomplex. We verwachten jullie de komende weken nog te zien tijdens een training en hopen dat jullie genieten van deze momenten. Voor nu: blijf gezond en mochten we elkaar de komende weken niet meer spreken of zien, dan wensen we iedereen een fijne zomer toe en komen we elkaar weer tegen in augustus bij (hopelijk) een normale de start van het nieuwe seizoen.

Met sportieve groet,

Bestuur FC Eibergen