• Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen (augustus 2021) zijn we op zoek naar een nieuwe planner voor onze kantine.

    Renate Spenkelink heeft aangegeven haar activiteiten voor de club te gaan stoppen met ingang van de zomerstop. Via deze weg willen we haar natuurlijk ontzettend bedanken voor alle tijd en energie die ze de afgelopen jaren besteed heeft aan de planning van de kantine vrijwilligers en ook de vele diensten die ze gedraaid heeft in onze mooie kantine.

    Jorie Abbink en Fons Klein Gunnewiek zoeken een derde persoon erbij, die samen met hen de planning van de kantine verzorgd. Vind jij het leuk om dingen te regelen, te communiceren met anderen, kun je denken in oplossingen en heb je affiniteit met onze vereniging? We zoeken een enthousiaste man/vrouw die het leuk vind om achter de schermen samen te werken om de planning rond te krijgen. Je hebt contact met vrijwilligers (telefonisch, mail en whatsapp), maakt de planning (gebruiksvriendelijk systeem is al in gebruik bij de leden van de planning) en hebt overleg met de kantine commissie (regelmatig vergadering waar 1 van de leden van de planning aanwezig is).

    Misschien ben je al vrijwilliger van de kantine en wil je deze taak erbij pakken? Of je bent op zoek naar een nieuwe invulling op het gebied van vrijwilligers werk en wilt je op deze manier in gaan zetten voor de vereniging? We zouden het erg fijn vinden als we jou als een leuk nieuw lid van de planning kunnen verwelkomen!

    Bij interesse en /of vragen, neem graag contact op met

    Voorzitter horeca FC Eibergen