Download nu onze app in de appstore of playstore

G-VOETBAL ZONDAG IN SPOTLIGHTS

Samen met ING en Fonds Gehandicaptensport zet de KNVB in oktober en november G-voetballers extra in de spotlights. In Eibergen gebeurt dit op a.s. zondag (10 november) rond de wedstrijd FC Eibergen tegen Victoria’28. Onze G-ploeg is die middag team van de week.

Van de nationale voetbalbond heeft Eibergen een banner van vijf meter breedte ontvangen. Het is de bedoeling dat er net voor de wedstrijd midden op het veld van de kinderen en achter hen de spelers een foto van het hele gezelschap met de al genoemde banner wordt gemaakt.

Alle kinderen die meedoen aan de lokale line-up ontvangen gratis kaarten voor de EK-kwalificatiewedstrijd van de Oranje-leeuwinnen tegen Slovenië op dinsdag 12 november in het Gelredome in Arnhem. Ook kan iedereen zich opgeven om met de opkomst van de speelsters op het veld mee te lopen. Een prachtig initiatief van de KNVB!

Achterste rij vlnr: Johan (trainer), Wendy (begeleiding), Emiel (begeleiding), Jeroen (begeleiding), Soner, Kay (begeleiding), Kristian, Sanne (begeleiding), Chiel, Daan (begeleiding). Middelste rij vlnr: Noor, Lugiano, Luuk, Kick, Sem, Mustafa, Jordy. Voorste rij vlnr: Daan, Guus, Eliad, Mara, Loes, Semi, Jurian, Stef.