Download nu onze app in de appstore of playstore

G-Team: Ook zomerstop voor deze kampioenen!

Ook voor het G-team van FC Eibergen is de zomerstop begonnen. Terugkijkend naar afgelopen seizoen hebben we weer kunnen zien dat deze kinderen wekelijks met veel plezier trainen. En wat een hoogtepunten hebben ze in dit 2e seizoen alweer mogen beleven.

Hier even een paar hoogtepunten op een rij:

Aan het begin van het seizoen werden de tenues, trainingspakken en sporttassen uitgedeeld.
Het G-team was elftal van de week bij de openingswedstrijd van het seizoen van FC Eibergen 1 en ze wonnen met een 5-1 overwinning!

Er volgende een geslaagd Sinterklaasfeest bij FC Eibergen, en wat waren ze trots op het certificaat bij het kerstzaalvoetbal toernooi. Tijdens de nieuwjaarsreceptie kregen we namens Stichting Draaimolen en FCT Eibergen (supportersvereniging FC Twente Eibergen) een donatie overhandigd. Deze wordt gebruikt om komend seizoen een G-dag te organiseren.

Tegen het einde van het seizoen was er op zaterdag 28 april een onderling toernooi samen met kinderen van Sportclub Neede en het HSC’21 Topteam. Deze middag werd afgesloten met strafschoppen schieten op de uitstekende keeper van het 1e elftal en werd afgesloten met heerlijk tafelfriet in de kantine van FC Eibergen.

De sponsoren die het G-team een warm hart toedragen zijn:

  • Voetbaltas sponsor: Echte Bakker Boenders uit Eibergen;
  • Trainersjas sponsor: Aircoshop;
  • Shirtsponsor voorzijde: Zuivelhoeve Eibergen;
  • Shirt sponsor achterzijde: Loon- en grondverzetbedrijf Winkelhorst Rekken;
  • Trainingspak sponsor: Regiobank;
  • Trainingspak sponsor: Eet- en feestcafé De Klok Eibergen

De trainingen zijn ervoor bedoeld dat ieder kind op zijn of haar manier niveau kan meedoen met voetballen. Uiteraard staat het plezier voorop!!

Dankzij de trainer, Johan van den Bout en begeleidster, Wendy Emaus is het mogelijk, dat er indien nodig, individuele benadering mogelijk is. Om de (individuele) benadering nog mooier te kunnen aanbieden zou het wenselijk zijn dat er nog 1 of 2 begeleiders zouden kunnen assisteren tijdens de training op de woensdagavond van 18.00 – 19.00 uur. Mocht je hier belangstelling voor hebben, of iemand weten die hier belangstelling voor heeft, dan kun je mailen naar g-voetbal@fceibergen.nl

Ook nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom!