Download nu onze app in de appstore of playstore

FEEST: de JO13-1 is kampioen!

Op de laatste speeldag kon de JO13-1 op eigen veld de titel in de 1e klasse pakken. Er moest dan wel gewonnen worden van GFC JO13-1. En of dat is gelukt? YES!

Dankzij een dikverdiende 4-0 overwinning kon het feest om iets over elven losbarsten. In de eerste minuten kreeg Eibergen meteen een paar prima kansen. Of het door de zenuwen kwam? Of door de vele enthousiaste supporters langs de lijn? Zeg het maar. Toen die mooie kansen er niet ingingen, werd het toch even spannend. Want alleen bij winst was het kampioenschap beslist. En gelukkig viel vlak voor de pauze de bevrijdende 1-0.

Na de pauze viel al snel de tweede treffer. En ja, toen was die felbegeerde titel ineens wel heel dichtbij. De overwinning kwam na de pauze ook geen moment meer in gevaar en de keeper van GFC moest nog twee keer vissen. Een dikverdiende zege.

En als je acht van de tien wedstrijden wint en twee keer gelijk speelt, dan ben je gewoon de terechte kampioen!

De kampioenen kregen felicitaties, bloemen en een medaille en in de kantine werden ze toegesproken door jeugdvoorzitter Joost Baak. En toen de patat werd gebracht, klonk uit de speakers heel toepasselijk We are the Champions.

En mocht je je afvragen wie er in dit team van trainer Leo Nijhuis en de leiders André Lansink en Majorie Nijbroek spelen? Dit zijn de kampioenen:

Ramon Nijbroek, Twan Temmink, Gijs ten Hagen, Milan Poelhuis, Dylen Tijdhof, Mees Jonker, Chiel Leusink, Arion Berisha, Suus Verdaasdonk, Danny klein Severt, Jurre Nijenhuis, Joep Bruil, Thijn Lansink en Rick Nijland.