Download nu onze app in de appstore of playstore

FCE-mondkapjes nu verkrijgbaar!

Met het bekend maken van de nieuwe maatregelen van dinsdagavond is het wel duidelijk dat er dit jaar geen officiële wedstrijden meer gespeeld worden en dat onze kantine gesloten blijft.

Het is niet anders en we zullen er het beste van moeten maken met elkaar. Toch willen we graag dat de leden binding houden met de club en proberen hier iets voor te organiseren binnen de geldende maatregelen. Heb je hiervoor een leuk idee dan laat het ons weten!

Eén van de maatregelen die de komende tijd in ieder geval van toepassing blijft is het dragen van een mondkapje. Dit wordt binnenkort zelfs verplicht gesteld. Wat er is er dan leuker dan het dragen van een FCE mondkapje in onze clubkleuren!

Naast het feit dat je er stoer bijloopt met dit mondkapje draag je, door de financiële bijdrage, een steentje bij aan de gemiste kantine-inkomsten waar wij mee te maken hebben.

De prijs van een mondkapje is € 4,95 p/stuk en je kunt ze heel makkelijk online bestellen via deze link: https://www.fceibergen.nl/product/fc-eibergen-mondmasker/

Voor de komende tijd, blijf gezond, zorg goed voor elkaar, voor jezelf en blijf extra omkijken naar de mensen om je heen.

Bestuur FC EIbergen