Download nu onze app in de appstore of playstore

FC Eibergen zoekt spin in het (wedstrijd)web

Na een periode van 10 jaar als Wedstrijdsecretaris Jeugd te hebben gefungeerd heeft Ronnie ten Lohuis aangegeven deze rol niet langer te willen invullen. Ronnie gaat als gastheer op wedstrijddagen een andere rol binnen onze vereniging invullen. Ook een waardevolle rol, toch jammer dat we hem als spin in ons (wedstrijd)web moeten gaan missen. Nu is de uitdaging een waardig vervanger voor hem te zoeken.

Wat doet de Wedstrijdsecretaris Jeugd?

In het verleden was de wedstrijdsecretaris aanspreekpunt voor alle officiële wedstrijdzaken, zoals plannen en verplaatsen van wedstrijden, verzorgen van teaminschrijvingen. organiseren van oefenwedstrijden, verzorgen van de spelerspassen, organiseren van de verplichte examens Voetbalmasterz en nog veel meer. Een rol die veelvuldig telefoonverkeer met zich meebracht op vaak ook last-minute momenten. Inmiddels is de functie van Wedstrijdsecretaris, door de uitbreiding van applicatie Sportlink veel minder tijdrovend en stressvol geworden. Gelukkig maar.

De Wedstrijdsecretaris Jeugd ziet in hoofdzaak toe op de planning van wedstrijden door de KNVB en neemt actie in geval van afgelastingen en verzoeken tot verplaatsing van wedstrijden. Een taak die vooral administratief is en gedurende werkdagen wordt opgepakt. De Wedstrijdsecretaris hoeft dan ook in principe niet meer op wedstrijddagen op ons sportcomplex aanwezig te zijn. Een zeer welkome vooruitgang die veel minder tijd vraagt. Daarnaast is de Wedstrijdsecretaris lid van het jeugdbestuur en denkt als zodanig mee over het algemene reilen en zeilen binnen de jeugdafdeling.

De Wedstrijdsecretaris vervult een belangrijke rol als spin in ons web en is dan ook onmisbaar binnen elke voetbalvereniging.

Assistent

Ronnie ten Lohuis heeft aangegeven de rol als Wedstrijdsecretaris niet ineens te willen stoppen. Hij zou graag aan het begin van dit seizoen zijn taken zorgvuldig overdragen. Ook de optie om een assistent aan te stellen, zodat deze rol niet door een persoon wordt uitgevoerd is een mogelijkheid die we overwegen.

Heb je belangstelling voor invulling van deze rol of wil je meer weten, neem dan eens contact op met onze Jeugdvoorzitter Joost Baak. Hij is bereikbaar op jeugdvoorzitter@fceibergen.nl en per telefoon op 06 512 33 609.