• Afgelopen zondag stond de inhaalwedstrijd tegen Warnsveldse boys op het programma. Wij staan derde en Warnsveldse boys vijfde. Dicht bij elkaar dus mogelijk ook echt aan elkaar gewaagd.

    Na een aantal weken 3x in de week getraind te hebben dacht Robbin dat we helemaal voorbereid waren. Echter had hij op 2 dingen niet getraind, harde regen en nog koudere en hardere wind. Wat een dag om weer te mogen beginnen met wedstrijden spelen.

    Maar de dames lieten zich niet uit het veld slaan en gingen goed voorbereid het veld op. Termoshirts pas aan als de wedstrijd begint, zodat je nog niet nat bent als we beginnen. Sportbh in de magnetron, ff lekker opwarmen en zorgen dat die helemaal droog is. En we kunnen je vertellen, dit hielp. We begonnen goed aan de wedstrijd, ook al was het door de wind geregeld moeilijk om de bal op de goede plek te krijgen er kwamen mooie acties uit. Na geweldig samenspel en een heel klein subtiel tikje van Maud kwam de bal bij Cindy en daar was dan de 1-0.

    In de tweede helft was het zwaar, iedereen was kletsnat en kwam nog amper vooruit. Tot overmaat van ramp maakte Warnsveldse boys ook nog geheel onnodig de 1-1. Als of dat het startschot was gaven de dames alle druk naar voren en kwamen er weer veel kansen. Vlak voor tijd probeerde Carola het ook met deze wind eens van afstand en daar kwam de 2-1. Iedereen was mega blij, want verliezen is nooit leuk, maar met dit weer zou het verschrikkelijk zijn.

    Aankomende week spelen we thuis om 11.15 uur tegen Longa 30 uit Lichtenvoorde. Laten we hopen dat het weer beter is en dat iedereen weer heerlijk kan komen kijken.