Download nu onze app in de appstore of playstore

FC Eibergen van start met SponsorKliks

door | okt 11, 2017 | Actueel, Sponsoren | 0 Reacties

Vanaf heden is FC Eibergen gestart met “SponsorKliks”. Hiermee kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan FC Eibergen, zonder dat het je een cent extra kost!

Als onderdeel van het partnerschap met Bluetrace kan de club zonder moeite of investeringen extra gelden genereren met deze tool. Bestel bijvoorbeeld een televisie bij Bol.com of een jas bij Zalando en FC Eibergen ontvangt direct geld in de clubkas! Ook o.a. verzekeraars, reiswinkels, energieleveranciers en providers zijn aangesloten, dus voor ieder wat wils.

Wil je FC Eibergen ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de SponsorKliks pagina. Voor u een kleine moeite, voor FC Eibergen  directe inkomsten. Stel je  eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die FC Eibergen een warm hart toedragen. Klik hier om naar de Sponsorklik omgeving te gaan!

Hoe doe ik dit?

Heel simpel. Op de homepagina van de website is vanaf nu een banner opgenomen die je naar de Sponsorklik omgeving leid (rechtstreeks naar de omgeving kan ook: ga naar www.sponsorkliks.nl en zoek op FC Eibergen). Hier kun je alle deelnemende bedrijven vinden. Via de categorieën boven in het menu kun je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar FC Eibergen. En nogmaals, het kost u niets extra!

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. Een vooraf afgesproken gedeelte van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening van FC Eibergen. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com wordt gestuurd, u betaalt hetzelfde. Alléén in het laatste geval keert de webwinkel ons een commissie uit en profiteert FC Eibergen hier direct van!

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die geleverd worden bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken gemaakt worden met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Zeer binnenkort zal FC Eibergen ook beschikken over een eigen app voor de mobiele telefoon. Hierin zal Sponsorkliks geïntegreerd zijn waardoor je ook gemakkelijk vanaf je telefoon bestellingen kunt plaatsen en daarbij tevens FC Eibergen financieel steunt. Hier zullen ook de lokale sponsoren in meegenomen worden waardoor tevens de lokale economie een boost krijgt, een win-win situatie dus!

De sponsorcommissie is reeds gestart om naast de huidige bedrijven de lokale sponsoren te werven voor dit initiatief. Is uw interesse als sponsor nu al gewekt? Neem dan direct contact op met de sponsorcommissie door een mail te sturen naar sponsoring@fceibergen.nl.