Download nu onze app in de appstore of playstore

FC Eibergen komt er niet aan te pas in Borne

Het opnieuw verjongde FC Eibergen heeft op de eerste dag van de zesde editie van de Richard Bertelink Memorial van NEO in Borne geen potten kunnen breken. De door oefenmeester Emre Karayavuz (de teruggekeerde hoofdtrainer Arno Leppink is nog met vakantie) geleide formatie leed in twee potjes van 45 minuten zware nederlagen. In het eerste duel was gastheer NEO, dat in de competitie in de derde klasse speelt, met 5-0 te sterk. Daarna werd van vierdeklasser Borne zelfs met 7-0 verloren.

Het nog incomplete team maakte in defensief opzicht grote fouten en kon ook voorin geen potten breken. Absolute uitblinker was doelman Guido van Lieshout, die meerdere fraaie reddingen verrichtte. Tegen NEO stopte hij zelfs op knappe wijze een strafschop. De ploeg moet duidelijk nog ingespeeld raken en dus is er straks volop werk aan de winkel voor Leppink.

Zondag worden er drie wedstrijden gespeeld van 30 minuten tegen eersteklasser BWO uit Hengelo, tweedeklasser SDC’12 uit Denekamp en tegen reserve-hoofdklasser HSC’21 2 uit Haaksbergen. De eerste aftrap is om 11.05 uur.

NEO (Borne, derde klasse) – FC Eibergen 5-0
Borne (vierde klasse) – FC Eibergen 7-0

Arnoud te Vaanholt