• FC Eibergen en Jumbo Patrick Hobelman organiseren voetbalplaatjesactie

   

  Weet je nog dat we jaren geleden de gave voetbalplaatjesactie organiseerden in samenwerking met Jumbo Patrick Hobelman? Nog vaak komen we een plaatjesboek tegen bij iemand thuis of op het werk. Hoe leuk om nog even te bladeren en te zien in welk team je toen speelde en hoe jij en jouw teamgenoten eruit zagen.

   

  In het najaar van 2022 starten we deze actie opnieuw!

   

  Het ontwerp van het plaatjesboek is nu in de maak. Bijzonder is dat het plaatjesboek helemaal in stijl van FC Eibergen wordt opgemaakt. Niet alleen de spelers en leiders/trainers, maar ook de verschillende commissies van vrijwilligers komen aan bod. Iedereen binnen FC Eibergen krijgt een mooie prent in het boek.

   

  Vanaf half november 2022 tot en met januari 2023 wordt deze actie uitgevoerd in de winkel.

   

  Aan de start van het nieuwe voetbalseizoen gaan we alle foto’s maken. Jij hoort uiteraard op tijd wanneer jouw foto wordt gemaakt.

   

  Deelname aan deze actie is geheel vrijwillig. We hopen dat iedereen meedoet zodat we echt een volledig beeld krijgen van de gehele vereniging. Jij doet toch ook mee!

   

  Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken hebben we wel toestemming van jou (dit geldt voor alle leden, ook de senioren) of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbij gaan!

  Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Na afloop van de actie worden alle persoonlijke gegevens weer verwijderd.

   

  Toestemming geven doe je eenvoudig online op https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/fceibergen