• Het terrein van zvv Be Quick uit Zutphen, opgericht in 1902, was op paaszaterdag de plek waar de kwartfinale van de bekerwedstrijd be Quick 15-1 tegen FC Eibergen 15-2 gespeeld werd.
  FC Eibergen ging met een overwinning van 1-2 en dus de volle winst terug naar de Bijenkamp en mag zich opmaken voor de HALVE FINALE van dezelfde knvb beker.
  Gespannen kopjes bij spelers en vooral de begeleiding voorafgaand aan de wedstrijd tussen de twee teams waar Eibergen in een toch wel rommelige wedstrijd het betere van het spel liet zien. Trainer JP na afloop: ‘het was onze minste wedstrijd van het seizoen maar het resultaat telt en we gaan naar de laatste 4 en dat telt ook. Hier hebben we naar toegewerkt als team’
  De 0-1 kwam al snel op het scorebord toen een voorzet van Thijs van de rechterkant via de paal voor het open doel rolde en Jurre de bal relatief makkelijk in de goal kon werken.
  Be Quick scoorde voor rust echter de 1-1 vanuit een communicatiestoring in de verdediging van FC Eibergen nadat 10 minuten eerder al een gegeven strafschop hoog over gewerkt werd door Be Quick. Eibergen liet zich te makkelijk de kaas van het brood eten in deze fase.
  Na de rust pakten de blauwhemden de draad echter goed op en hadden in de 2e helft het betere van het spel wat 10 minuten voor tijd resulteerde in de 1-2 gescoord door Sven die vanuit de draai de bal in de rechterhoek wist te werken.
  De laatste minuut leken er wel 3 te duren maar het fluitsignaal zorgde voor een grote ontlading bij spelers en massaal meegereisde ouders en supporters.
  Op naar de halve finale!!